March 18, 2016

The Community Design Collaborative Selects Winners for the Play Space Design Competition

Ground Reconsidered is pleased to announce that our entry for the Community Design Collaborative’s Play Space Design Competition was one of the three winning entries from a field of nine finalists.  Three sites in Philadelphia were featured in the competition – a school, a library, and a recreation center. Our submission, “Play Structure|Story Structure” won for Learning Landscapes: Blanche A. Nixon/Cobbs Creek Branch of the Free Library of Philadelphia.

Our thanks and appreciation go out to our talented team of designers and consultants: Designed for Fun, Friends Select School, JR Keller Creative Partnership, Meliora Environmental Design, and The Parent Infant Center.

For more information about the competition, click here.